Profiel
Profiel
 
 

Profiel BouwBusiness

BouwBusiness Projectmanagement & Vastgoedontwikkeling B.V. is een jonge onderneming die zich richt op het managen en ontwikkelen van projecten in de woning- en utiliteitsbouw.

Projectmanagement
Met projectmanagement richten we ons op de verbinding en samenwerking tussen opdrachtgever, architect, adviseurs en uitvoerende partijen. Van initiatief tot en met contract.

Vastgoedontwikkeling
Met vastgoedontwikkeling ontplooien wij initiatieven in de woning- en utiliteitsbouw. Dat doen wij voor ontwikkelende partijen, beleggers en woning coöperaties.
Wij gaan graag met u in gesprek.

Projectmanagement
Het ontwikkelen, voorbereiden en realiseren van projecten is zo veelomvattend dat goed projectmanagement een vereiste is bij de totstandkoming van nieuwe initiatieven. Projectmanagement richt zich op de verbinding en samenwerking tussen opdrachtgever, architect, adviseurs en uitvoerende partijen.

Projecten worden omsloten vanuit tijd, geld en kwaliteitseisen. De beheersbaarheid van projecten wordt bereikt door duidelijke stappen in het proces te definiëren.

Vanaf de initiatieffase en het eerste ontwerp tot en met de contractvorming met de afnemers en de uitvoerende partijen wordt het complete projectmanagement voor het bouwtraject verzorgd.
U kunt ons inschakelen voor het gehele proces van projectmanagement, maar ook per fase.

Vastgoedontwikkeling
Het ontwikkelen van projecten is een mooie uitdaging waarin visie, creativiteit, juist financieel inzicht en een goede communicatie tussen de betrokken partijen de sleutel tot succes is. Wij stellen onze deskundigheid op het gebied van vastgoedontwikkeling graag beschikbaar voor het ontplooien van initiatieven in de woning- en utiliteitsbouw. Dat doen wij voor ontwikkelende partijen, beleggers en woning coöperaties.

Direct contact opnemen