Projecten
 

Boven de Middenbaan - 8 centrumappartementen

Projectomschrijving:

De centrumappartementen komen op een bestaande locatie waar nu het Kruidvat is gevestigd. Op de eerste verdieping van het gebouw is ruimte voor vier appartementen en er is een tweede verdieping gebouwd met nog eens 4 appartementen. De schuine kap van deze verdieping accentueert het dorpse karakter van het gebouw. Ieder appartement heeft een berging in het souterrain dat bereikbaar is vanaf het Onderlangs. De appartementen op de tweede verdieping hebben een inpandige loggia. Bij aangenaam weer comfortabel om buiten te zitten en deze ruimte is ook te gebruiken als verlenging van de woonkamer. Alle woningen worden opgeleverd inclusief een compleet afgewerkte keuken. 

 

Onze betrokkenheid:

In opdracht van de belegger hebben wij dit project volledig ontwikkeld waarbij een wijziging van het bestemmingsplan nodig was. Tijdens de bouwfase hebben wij de belangen van de belegger vertegenwoordigd middels het organiseren van de bouwvergaderingen.

Opdrachtgever: De Pagter Beheer B.V.
Architect:Kokon Architecten
Bouwer:Roggeband Bouw en     DWT Groep
Omvang:8 appartementen waarvan 4 gerealiseerd in de oorspronkelijke winkelruimte op de 1e verdieping en 4 in de nieuw gebouwde 2e verdieping
Periode ontwikkeling:2018 - 2020
Bouwperiode:Augustus 2020 - Februari 2021

 

Expertises: Projectmanagement, contractmanagement, risicomanagement

 

Direct contact opnemen
Boven de Middenbaan - 8 centrumappartementen
505-1500-15001.jpgimg-1689.jpgimg-1688.jpgimg-1687.jpgimg-1686.jpgimg-1682.jpgimg-1681.jpgimg-1699.jpg